"Az üzletben azon apróságon múlik a siker, hogy az ember ura-e önmagának."
Nora Roberts

 

CÉGEKNEK

Az eredményes gazdálkodás kulcsa a hatékony kommunikáció, és az együttműködés.

 

Elmefitness – csapatépítés, a siker záloga!

Az üzleti életben a siker valoszínűsége jelentősen megnő, ha a célok kitűzését követően a feladat megoldását közösen, csoportban végzik.

A cég számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége , azonban a hatékonység megsokszorozódik, ha az egyes emberek a tréninget követően csapattá érnek, és egymást segítve, kreatív hangulatban végzik munkájukat munkahelyük sikerének érdekében.

Célunk, hogy kurzusaink során a csoportban résztvevők egyénileg is fejlesszék képességeiket.

Az eredményes gazdálkodás kulcsa a hatékony kommunikáció és az együttműködés, valamint ezek hatékonyságának állandó fokozása.

Ehhez szükség van a humán erőforrások mobilizálására, új gondolkodási és együttműködési technikák bevezetésére.

Az üzleti életben, a szakmai munkában az egyik legfontosabb kérdés az emberekkel való bánásmód.A siker legtöbb esetben azon múlik, hogy képesek vagyunk-e megnyerni az embereket saját elképzeléseinknek.

Az Elmefitness egy hatékony eszköz a kommunikáció, a konfliktuskezelés, a problémamegoldó képesség elsajátítására, illetve fokozására.

A sikeres vállalkozásban az ösztönös vezetési módszereket felváltja a tudatosan tervezett, modern eszközöket használó vezetés.

Bizonyítottan az önismeret, a kommunikáció, a konfliktuskezelés egyre nagyobb szükségletté válik a gazdasági szférában.

Hasonlattal élve, „repülésszimulátor” áll rendelkezésre a tudat számára, amellyel nemcsak a „csendes időben való nyugodt repülés” gyakorolható, hanem akár „a viharos időben való leszállás” is! Jelentős újdonságként említhető a hálózatba kötött rendszereken keresztül történő „kötelékrepülés” is, vagyis az egymással való összehangoltság, egy csoport harmonikus együttműködése is edzhető a megfelelő gyakorlatok segítségével.

A csapatmunka erősítését, készség és tudásfejlesztést szolgálják téningjeink.

Az egyes leckék, gyakorlatok élményei után részletes elemzést, objektív kiértékelést is kaphatunk az elért eredményekről, az előrehaladásról.

A tréning munkakörtől, beosztástól függetlenül minden vezető kollégának és munkatársnak ajánlott.

 
PARTNEREINK